parallax background

Voorwaarden

 

Voorwaarden Snuffeltuin

Bezoeken van een Snuffeltuin

Er zijn wel wat regeltjes...
We willen dat jij en je hond 100% genieten tijdens een bezoek aan een Snuffeltuin.

De regels voor een snuffelsucces:
1) Als je een Snuffeltuin hebt gevonden maak dan een afspraak met de eigenaar van de Snuffeltuin over de datum en de tijd.

2) Vraag hoe de tuin eruit ziet en of deze geschikt is voor je hond. Heb je bijvoorbeeld een windhond of een hond die heel goed kan springen, dan check met de eigenaar van de Snuffeltuin of de afzetting hoog genoeg is voor de veiligheid van jouw hond. Je bent zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van je hond.

Lees meer

 

Voorwaarden Veilig Los en Vrij

1) Je bent zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van je hond. Betreden van het terrein is geheel voor eigen risico.

2) Je hond moet via je WA verzekering mee verzekerd zijn, een geldige titerbepaling of vaccinatie hebben en mag geen besmettelijke infecties hebben. Er komen ook pups op dit terrein die nog niet volledig gevaccineerd zijn. 

3) Loopse teefjes zijn helaas niet toegestaan.

4) Veilig Los en Vrij is geen speeltuin. Er zijn geen groepen honden toegestaan. Het terrein mag met een hond tegelijk bezocht worden, je mag wel meerdere tijdvakken achter elkaar reserveren en dan de honden afwisselen. Wanneer een hond overmatig blaft kunnen wij jullie verzoeken om het bezoek af te breken in verband met overlast voor de buren.

5) Je hond moet aan een van de volgende voorwaarden voldoen die ervoor zorgen dat je hond normaal niet los kan lopen: uitvalgedrag, angst voor mensen of andere honden, het hebben van een medische aandoening of extreem jagen. Ook senior honden die bijvoorbeeld blind, doof, dementerend of wankel op de benen zijn zijn welkom. En pups tot 6 maanden.

6) Gelieve zelf poepzakjes meenemen en ontlasting op te ruimen indien de hond het kwijt moet.

7) Wij maken gebruik van camerabewaking voor onze veiligheid en de veiligheid van onze honden. Er staan ook camera’s gericht op het terrein.

8) Kom niet te vroeg, dit in verband met onze eigen honden/werk of vertrekkende andere honden. Als je toch te vroeg bent gelieve nog niet ons erf op te rijden. Houd je hond aan de lijn tot je op het Veilig los en vrij terrein bent en lijn je hond weer aan wanneer je het terrein verlaat.