parallax background

Reserveren

 

Reserveren Snuffeltuin en Veilig Los en Vrij

 

Hier kun je een reservering plaatsen voor een bezoek aan onze Snuffeltuin of het Veilig Los en Vrij terrein, gevestigd in Hengelo Gelderland (gemeente Bronckhorst). Lees ook eerst even de voorwaarden om gebruik te mogen maken van de Snuffeltuin en/of het Veilig Los en Vrij terrein.
Wanneer jouw hond geen lekkers mag vinden in de Snuffeltuin dan adviseren wij om het eerste tijdvak van de ochtend of middag te reserveren voor het geval er nog restanten van voertjes liggen.

Wij willen absoluut geen overlast veroorzaken voor onze buren. Het is daarom van groot belang dat de hond niet overmatig blaft. Wanneer dat toch gebeurd zullen wij jullie helaas moeten verzoeken om het bezoek voortijdig af te breken.

Ter informatie: er hangen diverse camera’s op ons terrein voor onze eigen veiligheid en de veiligheid van onze honden. Er staan ook camera’s gericht op de Snuffeltuin en op het Veilig Los en Vrij terrein.

Op dit moment kun je alleen reserveren voor Veilig Los en Vrij. Vanaf het moment dat de snuffeltijd ook weer te reserveren is krijg je weer de keuze voor welke dienst je wilt reserveren.