parallax background

Reserveren

 

Reserveren Snuffeltuin en Veilig Los en Vrij

 

Hier kun je een reservering plaatsen voor een bezoek aan onze Snuffeltuin of het Veilig Los en Vrij terrein, gevestigd in Hengelo Gelderland (gemeente Bronckhorst). Lees ook eerst even de voorwaarden om gebruik te mogen maken van de Snuffeltuin en/of het Veilig Los en Vrij terrein.
Wanneer jouw hond geen lekkers mag vinden in de Snuffeltuin dan adviseren wij om het eerste tijdvak van de ochtend of middag te reserveren voor het geval er nog restanten van voertjes liggen.

Wij willen absoluut geen overlast veroorzaken voor onze buren. Het is daarom van groot belang dat de hond niet overmatig blaft. Wanneer dat toch gebeurd zullen wij jullie helaas moeten verzoeken om het bezoek voortijdig af te breken.

Ter informatie: er hangen diverse camera’s op ons terrein voor onze eigen veiligheid en de veiligheid van onze honden. Er staan ook camera’s gericht op de Snuffeltuin en op het Veilig Los en Vrij terrein.

De natuurlijke poel op ons terrein is niet de schoonste. Wij proberen de kwaliteit van het water en de bodem te verbeteren maar vooralsnog komt een hond niet schoner en frisser uit het water. Wij hebben de mogelijkheid om de hond even af te spoelen voordat ze weer de auto in gaan. Maar als een hond liever niet vies mag worden maar wel graag het water in gaat dan raad ik een bezoek af.

Helaas voor de baasjes met reuen die gevoelig zijn voor loopse teven: de nieuwe ronde loopsheden is begonnen. De vorige keren stemden onze dames het mooi onderling af dus met een beetje mazzel zijn we er met 4 tot 6 weken weer doorheen.
In deze periode kunnen baasjes met loopse teven juist wél een afspraak maken 😉
Dus met name voor de Snuffeltuin bezoekers: hou er rekening mee dat de geur van loopse teef prominent aanwezig is en ten koste kan gaan van de rest van de snuffel ervaring.