parallax background

Puppyfun

 

Puppyfun


Nederland is een relatief klein land met veel inwoners, andere honden, verkeer en prikkels. Een goede basis socialisatie is dus enorm belangrijk en dit hoort al te beginnen bij de fokker. Met Let’s Socialize wil ik daar een bijdrage aan leveren door het Fun for Dogs veld en onze materialen beschikbaar te stellen als een socialisatie gelegenheid voor het hele nest.

Het meenemen van de pups naar een voor hun vreemd terrein op zich is al een waardevolle socialisatie ervaring. Dat begint al met de autorit naar ons toe. Eenmaal hier kunnen de pups kennis maken met diverse materialen, andere geuren en wellicht ook met andere mensen. Hoe leuk is het om ook de toekomstige pup eigenaren uit te nodigen voor zo’n uitje! Het is meteen een mooie gelegenheid om te kijken hoe de individuele pups reageren op de materialen, mensen, omgeving etc. Dit kan bijvoorbeeld informatie geven op welk gebied de pups mogelijk wat extra socialisatie of begeleiding kunnen gebruiken. Het kan ook een mooie gelegenheid voor de fokker zijn om de pupkopers informatie te verschaffen over zaken als zindelijkheidstraining, de eerste nachten in het nieuwe huis, hoe om te gaan met een happende pup, hoe om te gaan met opspringen tegen mensen, waar op te letten bij het uitzoeken van een hondenschool enzovoorts. Zodat de pups een vliegende start krijgen bij hun nieuwe baasjes! Een hapje en een drankje kunnen zelf meegenomen worden en hoe leuk is het om ook een fotograaf uit te nodigen!

Kortom, alle mogelijkheden om een paar heerlijke uurtjes bij ons door te brengen. Stuur een mail naar info@letssocialize.nl voor het maken van een afspraak. De kosten zijn €30,- per uur. Helaas hebben wij geen alternatieve ruimte wanneer het slecht weer is, vanzelfsprekend kan er dan kosteloos geannuleerd worden.
Het Fun for Dogs veld is volledig omheind dus de pups kunnen veilig los lopen. Het veld is verder alleen beschikbaar voor volwassen honden die volledig geënt zijn, of met een geldige titerbepaling. Dus pups van 7 weken of ouder zouden ons veilig moeten kunnen bezoeken mits ze zelf ook gezond zijn. Bij enig vermoeden van kennelhoest, giardia, parvo of een andere besmettelijke aandoening vertrouwen wij erop dat de afspraak afgezegd wordt.